0
Fudbal

FOTO: Twitter

OGLASIO SE PJANIĆ NAKON NAVODA DA JE ODSTRANJEN IZ REPREZENTACIJE: „Demantujem lažnu vest“!

Objavljeno: 17.11.21 u 15:25

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Bešiktaša Mirleam Pjanić oglasio se nakon informacija da je izbačen iz reprezentacije zbog nediscipline.

U medijima se pojavila informacija da neće nastupati protiv Ukrajine zbog nediscipline, a pojavila se i fotografija iz noćnog provoda koja je navodno nastala u toku priprema reprezentacije te je on izviždan od strane domaće publike kada ga je trener izveo sa terena u trenutku kada je Bosna gubila od ekipe Finske.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je izdao saopštenje koje je vrlo brzo obrisano.

– Ne treba da zaboravimo činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba da oseća svako ko nosi nacionalni dres, ipak treba da shvatimo kao posledicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se dešavalo u poslednjih godinu dana karijere, navedeno je u obrisanom saopštenju Saveza.

Pjanić je na svom Instagram nalogu objavio da su informacije koje su mediji plasirali netačne i da je sa selektorom dogovorio da ne nastupa protiv Ukrajine.

-Ovim putem želim da demantujem lažnu vest koja je juče objavljena u našim medijima, a tiče se mog neigranja na sinoćnoj utakmici.Prava i jedini istina je da je sve odlučeno u dogovoru sa selektorom Petevom, rekao je Pjanić.

FOTO: Instagram/ Mirleam_Pjanic

Nakon poraza selektor Ivajlo Petev koji je ušao u raspravu sa novinarima zbog pitanja o Miralemu Pjaniću.

– To je moja odluka, odlučio sam da danas ne bude u ekipi. Razgovarali smo i to je to. Ne mogu sad da vam kažem više o ishodu razgovora. Znam da imate mnogo pitanja o tome. Ja njega cenim kao čovjeka, kao igrača, to je bio dogovor između nas i videćemo šta će biti u budućnosti, rekao je selektor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter