0
Evrokup

Kosarka ABA League season 2017-2018 Partizan v Buducnost (Podgorica) Head coach Nenad Canak (L) and Head coach Aleksandar Dzikic Beograd, 04.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKADAŠNJI TRENER PARTIZANA SE VRAĆA MEĐU SVOJE: Nastavlja se crno-bela ekspedicija u Evrokupu!

Objavljeno: 17.11.21 u 11:51

Meč počinje u 20.30.

Košarkaši Partizana, seriju od dva poraza, pokušaće da prekinu večeras u susretu sa Lijetkabelisom. Crno-beli su u istoj nedelji doživeli prvi poraz u Evrokupu od Andore, a potom i prvi poraz u AdmiralBet ABA ligi od Crvene zvezde. Na megdan izabranicima Željka Obradovića, dolazi tim koji sa klupe predvodi nekadašnji strateg Partizana Nenad Čanak, dok za njega nastupaju bivši igrači večitih Đorđe Gagić i Nikola Radičević.

Ideja je da pokušamo da odigramo onako kako treniramo, da budemo ono što jesmo, da ne pokušavamo da radimo ono što ne radimo na treningu. Da zadržimo fokus pred ambijentom na koji moji igrači nisu navikli i da pokažemo da nismo deca, počeo je Čanak.

Kosarka ABA League season 2017-2018
Partizan v Buducnost (Podgorica)
Djordje Gagic and Head coach Nenad Canak
Beograd, 04.03.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Potom je otkrio da je o Partizanu počeo da razmišlja tek nakon utakmice u litavnskom prvenstvu za vikend. Zaključio je da će dati sve od sebe da njegov tim odigra dobro, ali nije siguran da će uspeti da obuzda emocije.

Ne, ne… To je iza mene. Uostalom, imali smo utakmicu za vikend. O Partizanu sam počeo da razmišljam posle toga. Pokušaćemo da se pripremimo i da sutra odgiramo onako kako treniramo. Da se ne uplašimo. Ako tako bude, ja ću biti zadovoljan, počeo je Čanak i dodao:

– Ne mogu to da obećam. Slagao bih. Ali, daću sve od sebe na moj tim odigra dobro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter