0
Fudbal

Nemanja Radonjic (L) comfort Ronaldo Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

EVO ŠTA JE RADONJIĆ REKAO RONALDU: Želeo je da ga uteši – sve vreme je znao da ćemo pobediti!

Objavljeno: 17.11.21 u 11:02

Saigrači iz Benfike su ga oduševili.

Fudbalska reprezentacija Portugala, svoj put na SP u Katar moraće da traži preko baraža, jer ih je Srbija u odlučujućem meču savladala u Lisabonu. Zaobilazni put za Mundijal neće biti ni malo lak, selekcija u kojoj igra Kristijano Ronaldo jeste jedan od favorita, ali ne treba otpisati ni druge ekipe.

Poraz u Lisabonu, Ronaldu je teško pao, a prišao mu je Nemanja Radonjić, sa željom da ga uteši. Fudbaler Benfike je u razgovoru za Telegraf otkrio šta je poručio jednom od najboljih ikada.

Rekao sam mu da podigne glavu gore.

Nemanja Radonjic (L) comfort Ronaldo
Portugalija v Srbija – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Lisabon, 14.11.2021.
foto: Starsport.rs ©

Potom je istakao da je znao da Srbija pobeđuje Portugal, kao i da je najzaslužnija za tu veru bila urpavo atmosfera u timu.

Jesam znao sam da ih dobijamo. Tome je znatno doprinela atmosfera u timu, otišli smo sa verom u pobedu. Svi smo verovali.

from left Marko grujic Luka Jovic Andrija Zivkovic Nemanja Radonjic
Portugalija v Srbija – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Lisabon, 14.11.2021.
foto: Starsport.rs ©

Dan nakon trijumfa, Nemanja Radonjić je dobio čestitke od svojih saigrača iz Benfike. Srpskom fudbaleru čestitali su svi, čak i oni koji inače nastupaju za Portugal, ali su zbog povrede propustili ovaj susret.

Jesu, svi su mi čestitali. Čak i igrači koji koji igraju za reprezentaciju Portugalije, a nisu nastupali zbog povreda. Svi do jednog su mi prišli i čestitali. To je veliki gest, odlika velikih igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter