3
Evroliga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ NI DA ‘ZUCNE’ NAKON DEBAKLA: Trener crveno-belih ne želi da komentariše igru svog tima!

Objavljeno: 16.11.21 u 22:47

Košarkaši Crvene zvezde mts poraženi su od ekipe Baskonije u utakmici 10. kola Evrlolige sa 93:74 (25:22, 30:10, 13:21. 25:21).

Umorni od derbija, u meču koji je odigran u Fernando Buesa Areni manje od 48 sati nakon te utakmice, bez Voltersa, Mitrovića, uz povredu Kalinića koji je odigrao samo 8 minuta, crveno beli jednostavno nisu imali snage, dugu klupu da se izbore sa protivnikom koji je nakon promene trenera (Spahija umesto Ivanovića) odigrao motivisano i maksimalno iskoristio sve probleme i nedaće crveno belih.

Ovu utakmicu domaćini su prelomili u dugoj četvrtini. Zvezda je igrala lošu odbranu, a igračima Baskonije je sve polazilo za rukom. U drugih deset minuta postigli su čak 30 poena, a svoju prednost su uvećali na 23 poena razlike – 55:32.

Nakon utakmice, trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je sledeće:

– Prvo, čestitke Baskoniji, igrala je jako dobro, od početka meča. Posle 20 minuta već je imala veliku prednost. A mi? Nas čeka novi meč za dva dana – bilo je sve što je rekao iskusni stručnjak.

0
0

3 Komentara

  1. ..klasicno ponasanje, tj. svojstveno ‘malim’ ljud i ma, .1. XXAAXXAA .!. Otkinuo ga ceLus Spahiya za sve nov ceee !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter