0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

POZNATI PORTUGALSKI LIST PIŠE O RADNIKU I PIKSIJU: Fotografija murala na stadionu u Surdulici obišla svet! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.21 u 14:50

Veliko poštovanje prema selektoru Srbije!

Fudbalska reprezentacija Srbije je napravila veliki podvig! Trijumf protiv Portugala pred punim tribinama slavnog ‘Da Luža‘, doneo je Orlovima plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine.

Portugalski mediji neprestano pišu o našoj selekciji, a sada je na red došao i mural posvećen Draganu Stojkoviću, koji se nalazi na stadionu u Surdulici. Ova vest je stigla od čuvenog lista A Bola. 

FK Radnik je bez ikakvih sumnji verovao u uspeh naše reprezentacije i dolaskom na mesto selektora Dragana Stojkovića u čast, kao i podršku našim Orlovima, oslikao mural našeg selektora. Umetnička sloboda je kao potajnu želju dodala i najboljeg igrača na svetu, Dijega Maradonu sa peharom osvajača Mundijala.

FOTO: FK Radnik

– Nadamo se da će naš južnjak, selektor Dragan Stojković Piksi, posle Katara držati isti ovakav pehar u rukama. Živela Srbija. Idemo u Katar – navodi se u komentaru Radnika iz Surdulice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter