0
Fudbal

Dejan Savicevic, Dragan Stojkovic Piksi and Snezana Stojkovic at Miljan Miljanic funeral in Belgrade, Serbia, Tuesday, January 17, 2011. (photo: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

PIKSIJEVA SUPRUGA „JEDVA PREŽIVELA“: Selektor odmah dotrčao do nje i sina! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.21 u 10:00

Velika podrška od najbližih.

Srbija je uspela da se posle triler završnice i gola u 90. minutu plasira na svetsko prvenstvo, a lepša polovina selektora Dragana Stojkovića bila je uverena u pobedu nacionalnog tima.

„Sa sinom Markom sam bila u loži stadiona u Lisabonu. Jedva sam preživela. To mi je bila najstresnija Draganova utakmica još od promašenog penala protiv Argentine 1990. godine u Italiji. Kad su nam Portugalci dali gol, bila sam van sebe od stresa. Ipak, poznajem u dušu svog supruga i znala sam da neće pokleknuti i da ga to neće poremetiti. Uverena sam bila da će se njegovi igrači i on do kraja boriti i da će ići na pobedu“ – počela je Snežana.

Piksi se ne ustručava da postavi velike ciljeve i od otkako je seo na klupu reprezentacije uveravao je navijače da će se plasirati na Svetsko prvenstvo.

„Moj suprug je pre svega veliki patriota, veliki profesionalac, ima neverovatnu harizmu i onog trenutka kad je rešio da preuzme fudbalsku reprezentaciju Srbije, znao je tačno šta mu je cilj. Nijednog trenutka nije dovodio u pitanje plasman na Svetsko prvenstvo u Katar. Uspeo je da promeni mentalitet tima, jer mu ti momci veruju. On je bio fantastičan igrač, imao je sjajnu karijeru. Ipak, ne veruju mu oni zbog toga što je on Dragan Stojković Piksi, nego što znaju koliko zna. To su sve mladi momci, popularni i odlični fudbaleri kakav je bio i moj Dragan. Znaju da zajedno sa njim mogu da postignu mnogo“ – nastavlja Draganova supruga.

Tokom cele igračke karijere dobijao je ponude iz klubova sveta, pa čak i kada je postao trener vreme je provodio u Kini i Japanu.

„Moj suprug ima veliku podršku porodice. Mi živimo u ljubavi i harmoniji i prava smo složna porodica, u svemu podržavamo jedni druge. Recimo, za ovu utakmicu sin i ja smo otišli u Portugal, a ćerke su pratile televizijski prenos utakmice. I kad nismo fizički zajedno, obavezno se čujemo pred svaki njegov važan meč“ – zaključila je Snežana Stojković u razgovoru za „Informer“.

Dragan Stojković se nakon velikog uspeha uputio prema svojoj ženi Snežani i sinu Marku da im zahvali za podršku koju mu neprestano pružaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter