0
Fudbal

Serbia's head coach Dragan Stojkovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OVAJ SNIMAK DO SADA NISTE VIDELI: Sudija je svirao kraj, a Piksi se okrenuo prema ovom čoveku i pokazao mu samo jedno! (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.21 u 21:58

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je favorizovani Portugal rezultatom 2:1, te se direktno plasirala na Svetsko prvenstvo, a jedan od najzaslužnijih za taj uspeh jeste selektor Dragan Stojković Piksi.

Nakon infarkt završnice i pobednosnog gola koji je za našu selekciju postigao Aleksandar Mitrović, nikome nije bilo kao Piksiju. Srbi su slavili na ulicama širom sveta, a veliko slavlje desilo se i na ‘stadionu svetlosti’.

Naš selektor je ovaj podvig proslavio sa jednom osobom sa kojom je veliki prijatelj. U pitanju je Miloš Drizić, a njihovo prijateljstvo traje evo već čestiri decenije.

Nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice, Piksi se okrenuo ka tribini gde se nalazio njegov prijatelj, koji je pokretima ruke pokazivao Piksiju da je ‘uništio’ Ronalda i kompaniju. Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom video snimku:

Inače, Dragan Stojković i Miloš Drizić znaju se još iz Radničkog iz Niša, a igrali su zajedno i u Crvenoj zvezdi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter