0
Fudbal

FOTO: Instagram screenshot

ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA PRED UTAKMICU U PORTUGALU: Trenutak kada je Piksi saopštio Mitroviću da nije u startnih 11 (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.21 u 13:14

Heroj Orlova je odmah prihvatio odluku selektora!

Dragan Stojković je odlučio da Aleksandar Mitrović ne bude u startnih 11 na utakmici sa Portugalom. Piksi je odlukom iznenadio sve navijače i ljubitelje fudbala, ali to je bio deo taktike.

Selektor Srbije je otkrio kako je izgledao njegov razgvoor sa napadačem Fulama, koji je ušao sa klupe i pogotkom doneo plasman na SP u Kataru. 

-Razgovarali smo i rekao sam mu nešto što je on potpuno razumeo i prihvatio naravno moju odluku bez ikakvog pogovora. Iako je rekao da može i da je spreman – istakao je Stojković i nastavio:

-Ja sam mu objasnio vrlo čisto i iskreno i rekao sam mu da u toj nekoj formaciji u tom nekom sistemu bolje će biti da ovako počnemo utakmicu. I rekao sam mu da prvo poluvreme je potpuno nebitno i ne rešava ništa. Da je drugo poluvreme period kada će se sve rešiti. Ti budi spreman za drugo poluvreme jer ćemo tu overiti vizu za Katar. I ispalo je tako rekao je selektor dan nakon utakmice.

-Opet kažem, neko od igrača bi se ljutio, rekao bi što ne igram, vidi ovaj me ne stavlja… Ali zaista ta komunikacija naša ne samo sa njim nego sa svima je na visokom nivou. Ono što je najvažnije oni mi veruju, uspeo sam da ih ubedim da mi veruju – ispričao je Piksi.

Snimak je na svom Instagram profilu podelio Nebojša Petrović, voditelj poznate emisije ‘Mojih TOP 11’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter