0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

BASKONIJA PRONAŠLA REŠENJE ZA ZVEZDINU ODBRANU: Crveno-beli upisali novi poraz u Evroligi, sve je bilo rešeno već u drugoj četvrtini!

Objavljeno: 16.11.21 u 22:22

Pre svega, loša odbrana izabranika Dejana Radonjića.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras od Baskonije u Vitoriji rezultatom 93:74, u okviru desetog kola Evrolige. Crveno-beli su na ovaj način zabeležili šesti poraz u Evroligi, dok je španski tim prekinuo ‘crnu seriju’ od četiri uzastopna poraza.

Podsetimo, uoči ovog meča, Baskonija je promenila trenera, pošto je Duška Ivanovića nasledio iskusni Hrvat Neven Spahija.

Sa druge strane, Dejan Radonjić večeras nije mogao da računa na Luku Mitrovića i Nejta Voltersa. Ovu utakmicu domaćini su prelomili u dugoj četvrtini. Zvezda je igrala lošu odbranu, a igračima Baskonije je sve polazilo za rukom. U drugih deset minuta postigli su čak 30 poena, a svoju prednost su uvećali na 23 poena razlike – 55:32.

U redovima pobedničke ekipe najefikasniji bio je Steven Inoh sa 23 poena, Giedraitis je postigao 21, a Boldvin 14 poena. Sa druge strane, istakao se Nikola Ivanović sa 21 poenom, pratio ga je Cirbes sa 12, a Holins i Dobrić ubacili su po 11 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter