0
ATP

FOTO: TSS, Srdjan Stevanovic

‘TO JE ZAPAŽEN REZULTAT!’: Viktor Troicki najavio napad Dejvis kup reprezentacije na titulu – ‘Drago mi je da smo u punom sastavu!’

Objavljeno: 15.11.21 u 17:25

Dejvis kup selekcije Srbije se danas okupila i počela sa pripremama za finalni turnir Dejvis kupa 2021. godine

Nakon treninga naši reprezentativci i selektor Troicki obratili su se medijima.

– U sredu ću definitivno utvrditi tim i sastav od prvih pet igrača. Novak iz opravdanih razloga nije sa nama, željan i jedva čeka da nam se priključi i dođe u Austriju iz Torina. Nadamo se da će nam se što kasnije pridružiti, rekao je selektor Viktor Troicki novinarima.

FOTO: TSS, Srdjan Stevanovic

Selektor je istakao da se nada najvišem plasmanu.

– Drago mi je što smo u punom sastavu i nadam se da ćemo se pokazati u naiboljem svetlu i da ćemo i da ćemo napraviti zapažen rezultat. Nadam se tituli, naravno. To je zapažen rezultat. Tim nije igrao dugo, Zverev neće igrati. Jesu oslabljeni, ali ne treba ih potceniti. Dejvis kup je može svašta da se desi. Imaju dobre dublove, ali daćemo sve od sebe da dobijemo te mečeve, rekao je Troicki.

FOTO: TSS, Srdjan Stevanovic

Dejvis kup selekcija Srbije priprema se za odlazak na finalni turnir Svetske grupe Dejvis kupa, koji će biti održan od 25. novembra do 5. decembra 2021. godine u tri grada (Madrid, Insbruk i Torino) u TC Novak u Beogradu od 15. do 20. novembra 2021. kada sledi odlazak u Insbruk.

FOTO: TSS, Srdjan Stevanovic

Selekcija Srbije smeštena je u Grupu F sa Nemačkom i Austrijom, a međusobni mečevi igraće se u Insbruku. U četvrtfinale plasiraće se prvoplasirane, kao i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije iz svih grupa.

FOTO: TSS, Srdjan Stevanovic

Na pripremama pod nadzorom selektora Dejvis kup tima Srbije Viktora Troickog učestvuju: Dušan Lajović (34), Filip Krajinović (42), Laslo Đere (51), Miomir Kecmanović (68) i Nikola Ćaćić (35. u dublu na ATP listi). Najbolji teniser planete Novak Đoković priključiće se srpskom timu u Insbruku po završetku završnog Mastersa u Torinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter