0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKSI OTKRIO ŠTA SANJA, SLATKO ĆE VAS NASMEJATI: Srbija ima pravo da slavi, nema limita za nas! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.21 u 23:32

Čitava nacija je na nogama.

Fudbaleri Srbije danas su stigli u Beograd nakon velike pobede nad Portugalom u Lisabonu. Radovala se sninoć cela nacija pogotku Aleksandra Mitrovića u 90. minutu, koji je našu selekciju odveo na SP u Kataru. Po dolasku u prestonicu, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, istakao je da trenutno sanja da ode kući i da se odmori od svega.

Sanjam da odem kući. Čekali smo da se vratimo kući i dočekali Bogu hvala. Sve je u najboljem redu, atmosfera je odlična, sve što je uradjeno je zasluženo. Srbija ima pravo da slavi, istakao je Piksi i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Previše je bilo pritiska i svega, rezultata, igre, ali najvažnije je da smo reprezentovali zemlju na najbolji način. Mislim da nema limita što se igrača tiče. Njima tek predstoji lepa budućnost, zaključio je selektor naše reprezentacije.

Podsećamo, stručni štab, fudbaleri, kao i funkcioneri, odlučili su da premiju od milion evra doniraju u humanitarne svrhe. Tako će bolesna deca, kojima je novac za lečenje neophodan, ostvariti svoj san i dobiti bitnu podršku za najvažniju borbu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter