0
Košarka

Svetislav Pesic 2.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ OTKRIO DA SE ČUO SA NIKOLOM JOKIĆEM: Selektor će ići u Ameriku – ovo je epilog tog razgovora!

Objavljeno: 15.11.21 u 23:09

Sledi nam početak kvalifikacija.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić danas je objavio spisak reprezentativaca za početak kvalifikacija za SP. Naša selekcija će prvi izazov imati 25. novembra kada će odmeriti snage sa Letonijom, dok ih nakon toga očekuje gostovanje Belgiji.

Selektor Srbije je gostovao na TV Arena Sport, gde je otkrio da se čuo sa Nikolom Jokićem i Bogdanom Bogdanovićem. Istakao je da će otići u Ameriku da razgovara sa obojicom, kao i da mu je Nikola poželeo sreću.

FOTO: STARSPORT

Otići ću Ameriku i razgovaraću sa njima, drugačije je kada je uživo i preko telefona. Sa svima sam u nekom kontaktu, ne želim da im smetam. Tako da pratim, gledam, učim, prilagođavam se i zamišljam ih u mom sistemu. Bio sam kontaktu i sa Nikolom Jokićem i Bogdanom Bogdanovićem. Nikola mi je poželeo puno sreće i još više uspeha nego što je do sada bilo. Sve je to dobro, ali znate kako, ja ipak volim da ih osetim da vidim tu strast, želju. A to moram na licu mesta da vidim, istakao je Svetislav Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter