0
Boks

FOTO: BSS

MIRONČIKOV ODUŠEVLJEN POBEDOM SRBIJE: „Pokazali ste da imate hrabro junačko srce“!

Objavljeno: 15.11.21 u 11:36
Mirončikov čestitao fudbalerima

Srbija je savladala reprezentaciju Portugala u odlučujućem meču u kvalifikacijama i obezbedila direktan plasman na Svetsko prevenstvo u Kataru.
Vladimir Mirončikov, srpski reprezentativac u boksu, koji je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu osvojio bronzanu medalju, oduševljen je pobedom fudbalera u Portugaliji.
– Momci, svaka čast na borbenosti. Nisam možda kompetentan da ocenim fudbalsku igru, ali jesam da kažem da ste pokazali da imate hrabro junačko srce! Prelepo je posle utakmice videti selektora sa zastavom Srbije na terenu. To su stvari koje se večno pamte i čine narod ponosnim. Ja sam je nosio po dobijanju bronze u Beogradu i učiniću sve da sledeće godine osvojim zlato na Evropskom. I naravno zastavu srpsku tada će videti cela Evropa – poručio je Vladimir Mirončikov, prvak Balkana i bronzani sa Svetskog prvenstva u boksu.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter