0
Evropske lige

Fudbal soccer friendly match Srbija U20 v Honduras U20 Head coach Veljko Paunovic Stara Pazova, 21.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOMBA TRANSFER U ČEMPIONŠIPU: Nekadašnji napadač Liverpula stigao u Paunovićev Reding!

Objavljeno: 15.11.21 u 19:51

Veliko pojačanje za plavo-bele!

Bivši selektor ‘zlatnih Orlića‘, Veljko Paunović, drugu uzastopnu sezonu sa klupe predvodi ekipu Redinga.

Plavo-beli se u ovom trenutku nalaze na 16. poziciji, sa 22 osvojena boda na 17 odigranih utakmica. Cilj Redinga je vrh tabele i povratak u elitu, ali ekipu očekuje težak zadatak i naporan rad.

Samo četiri boda dele Reding od 6. pozicije koja vodi u doigravanje za ulazak u Premijer ligu. Engleski klub je u ponedeljak dobio veliko pojačanje.

Paunović je u redove plavo-belih doveo Endija Kerola! Nekadašnji as Liverpula i Vest Hema dolazi kao slobodan igrač, a ugovor je potpisan do kraja januara.

-Na ovom transferu smo radili već neko vreme i mislim da je ovo pravi potez za obe strane. Endi je tražio novi izazov u karijeri, a nama je bio potreban igrač njegovih kvaliteta, sa ogromnim iskustvom, tako da smo idealan spoj. Jedva čekam da počnemo da sarađujemo –  rekao je Paunović.

Kerol je poznat po rekordnom transferu iz Njukasla u Liverpul. Slavni klub sa ‘Enfilda‘ je tada platio 35 miliona funti za snažnog golgetera, ali on nije opravdao očekivanja.

Endi je već 2012. prešao u Vest Hem. U Londonu je proveo sedam godina, da bi se 2019. vratio u redove crno-belih. Po završetku prethodne sezone, Kerol je prekinuo saradnju sa Njukaslom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter