0
Fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 FK Crvena Zvezda Promocija novog trenera Miodrag Bozovic Grof (C) Zvezdan Terzic (R) and Blazo Raosavljevic (L) Beograd, 02.05.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE VERUJE U USPEH ‘ZBORNAJE’: ‘Srbija je u nedelju mogla, a vi ne možete? Izgubljena je bitka, ali ne i rat’

Objavljeno: 15.11.21 u 19:17

Iskusni stručnjak smatra da selekcija Rusije ima kvalitet i da zaslužuje plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Fudbalska reprezentacija Rusije je u nedelju poražena od Hrvatske sa 1:0, u okviru odlučujuće utakmice kvalifikacionog ciklusa za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru. Rusi će šansu za odlazak na prestižni turnir 2022. godine tražiti u baražu.

Šef stručnog štaba Arsenala iz Tule, Miodrag Božović, veruje da izabranici selektora Valerija Karpina poseduje kvalitet i imaju šanse da se plasiraju na SP.

Rusija je u Splitu igrala na rezultat. Karpinova ekipa bila je zadovoljna remijem. Naravno, kvalitet igre nije bio najbolji, ali morate da shvatite da je Hrvatska mnogo jača od Rusije – istakao je Grof u razgovoru za tamošnje medije.

Fudbal Super liga season 2016-2017
Crvena Zvezda v Spartak (Subotica)
Head coach Miodrag Bozovic
Beograd, 01.04.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©-Da li će Rusija uspeti, primera radi, u baražu da pobedi Portugal? Zašto ne? Rusija je u stanju da pobedi portugalsku reprezentaciju. Srbija je u nedelju mogla, a vi ne možete? U fudbalu ništa nije nemoguće. Kad se pripremiš za utakmicu i veruješ – sve je moguće. Verujem u Karpina. Bitka je izgubljena, ali ne rat. Nema potrebe grditi selektora, ovo mu je prvi poraz u reprezentaciji – poručio je Božović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter