4
Domaći fudbal

Fudbal Football UEFA Youth League Group B season 2019/2020-Crvena Zvezda v Tottenham Hotspurs Zvezdan Terzic Beograd, 06.11.2019.. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDAN TERZIĆ ČESTITAO PIKSIJU I REPREZENTATIVCIMA: ‘Pojeli smo Portugalce!’

Objavljeno: 14.11.21 u 23:55

Stižu čestitke iz ‘Ljutice Bogdana’!

Nakon velikog uspeha reprezentacije Srbije i obezbeđenog plasmana na Mondijal, generalni direktor FK Crvena zvezda – Zvezdan Terzić čestitao je reprezentaciji na uspehu:

‘Sve čestitke igračima i stručnom štabu naše reprezentacije. Velika pobeda u najvažnijem trenutku, pokazali su kvalitet i karakter. Posebne čestitke selektoru Stojkoviću. Od početka kvalifikacija je bio pun samopouzdanja, verovao je u uspeh i to je preneo na igrače. U odlučujućem meču je taktički i psihološki perfektno spremio igrače, “pojeli” smo Portugalce. Još jednom, sve čestitke i igračima i selektoru. Plasirali smo se na SP u velikom stilu, ovo mnogo znači za srpski fudbal.’ – reči su Zvezdana Terzića.

0
0

4 Komentara

  1. Sad kad je ozdravio i može da ručka, smatram da zaslužuje pošteno suđenje, mnogo se apalo i još uvek ;apa, moraće neko i da odgovara,,,, smatram da je trenutak pravi,,,,Pa tek onda nacionalni stadion,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter