0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Rad v Napredak (Krusevac) Sasa Jovanovic Beograd, 29.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKA POBEDA ZA GRAĐEVINARE: Rad demolirao Inđiju!

Objavljeno: 14.11.21 u 17:35

U duelu dva doskorašnja člana elitnog ranga pobedu je odnela ekipa sa Banjice.

Rad je na svom stadionu dočekao ekipu Inđije i pokazao u kakvoj se formi nalazi. Slavili su „građevinari“ sa čak 4:0 i u potpunosti nadigrali jesenjeg šampiona u Prvoj ligi Srbije.

Zoran Rendulić je uspeo da nađe dobitnu kombinaciju u formaciji i tako sruši ekipu koja je igrala najbolji fudbalu u drugom rangu takmičenja. Slaviša Stojanović je u 16. minutu doveo Rad u prednost, a već u 33. minutu je Draško Đorđević duplirao prednost.

U drugom poluvremenu su nastavili u istom ritmu, prvo je Gojković pogodio za 3:0 da bi tačku na meč stavio mladi Stefan Stojanović.

Imala je Inđija šansu, pre svega preko odličnog Vladana Milosavljeva, ali nije uspela da postigne ni počasni gol!

Da li je ovim trijumfom beogradski tim najavio buđenje, ostaje da se vidi! U istom terminu igrali su Budućnost iz Dobanovaca i Bačka, a gost je slavio sa 1:0!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter