0
Fudbal

from left Nemanja Radonjic Filip Kostic Nikola Milenkovic Dusan Vlahovic Sergej Milinkovic-Savic Luka Jovic Strahinja Pavlovic celebrate Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SERGEJ HVALI VLAHOVIĆA: „On nije dobar, on je izvanredan“!

Objavljeno: 14.11.21 u 16:22

Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović imaće težak posao od 20.45 u Lisabonu.

Srbiju na stadinu „Da Luž“ očekuje odlučujući meč kvalifikacija sa Portugalom, pobeda bi izabranicima selektora Dragana Stojkovića Piksija overila vizu za Mundijal 2022. u Kataru.

Milinković-Savić je oduševljen igrama kolege iz reprezentacije, posebno u dresu Fiorentine.

„Dobar? On nije dobar, već izvanredan. Sasvim sam siguran da statistika to podržava, imajući u vidu njegove godine. On je jedan od igrača koji je uznemiren kad ne igra dobro, tako da će sigurno biti bolji i svet će više pričati o njemu, što mi se dopada u vezi njega“, kaže Sergej.

On dodaje da je napadač kluba iz Firence ubeđen da će postići velike stvari u karijeri.

„Kako na treningu tako i na mečevima, ne miri se olako sa tim kada propusti priliku. Ima ti glad za postizanjem golova i pobeđivanjem. Dopada mi se što uvek želi da se dokaže, tako da je na putu da postane jedan od najvećih“, uveren je kreator igre Lacija i Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter