0
AdmiralBet ABA Liga

Mihailo Pavicevic Crvena Zvezda - Mornar Aba regionalna liga 17. Novembar 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Marko Djokovic)

PAVIĆEVIĆ JE RAZOČARAN NAKON NOVOG PORAZA: ‘Bili smo u igri tri četvrtine, a onda smo jednostavno nestali sa terena’

Objavljeno: 14.11.21 u 13:23

Ekipa iz Bara je ostvarila samo jedan trijumf u ABA ligi ove sezone.

Košarkaši Cedevita Olimpije su savladali ekipu Mornara iz Bara. Domaćin je u Ljubljani slavio rezultatom 79:75. Tokom tri deonice, publika je posmatrala veoma neizvesnu utakmicu. Deset minuta pre završetka meča, na semaforu je pisalo 56:54. Ekipa iz Crne Gore je ‘nestala sa terena’ u završnici i Cedevita je upisala ubedljiv trijumf.

Trener Mornara, Mihailo Pavićević, oglasio se po završetku meča.

-Bili smo u igri tri četvrtine, posle treće je bilo 56:54. Da nam je neko ponudio takav rezultat, oberučke bih ga prihvatio, da u poslednjoj deonici odlučujemo protiv domaćina, koji bi trebalo da je pod većim pritiskom od nas. Ali, kao i nekoliko puta ove sezone, jednostavno smo nestali sa terena.  Omogućili smo rivalu mnogo lakih poena, nije bilo igrača koji bi nešto mogao da uradi. Nemamo vođu koji će preuzeti odgovornost na sebe, vođu da postigne poene kada je potrebno – kazao je iskusni stručnjak.

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019
Partizan v Mornar (Bar)
Head coach Mihailo Pavicevic
Beograd, 05.01.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

-Naše ambicije ove godine su potpuno drugačije u odnosu na prethodne sezone. Napravili smo mnogo jeftiniji tim, jer smo prošle sezone ostvarili najbolji rezultat u istoriji kluba, bili smo treći u ABA ligi i šta smo dobili od toga? Ništa. Niko nas nije ni zvao iz Evrokupa. Gledali smo da napravimo tim koji će obezbediti opstanak, to nam je prevashodni cilj. Nismo očekivali ovako loš start, ali to se dešava. Sada nam je svaka utakmica bitna, jer želimo da budemo stabilan član elitnog regionalnog društva – istakao je Mihailo Pavićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter