0
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Reprezentacija A tim FSS Fudbalski Savez Srbije,trening 4.10.2021. Liga Konferencija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NJEGOVE REČI I DALJE ODZVANJAJU: Nakon prvog meča sa Portugalom, Piksi je izgovorio nešto što svaki Srbin treba da čuje pred meč veka! (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.21 u 14:22

Dan ‘D’ za nacionalni tim Srbije!

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje odlučujući duel za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru. Orlovi večeras od 20 časova i 45 minuta u Lisabonu igraju protiv domaćeg Portugala.

Ljubitelji fudbala znaju da je protivnik jedan od najboljih timova na planeti. Ronaldo i družina će pružiti svoj maksimum kako bi izborili direktan plasman u Katar, ali sa druge strane se nalazi ‘tvrd orah’.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su pokazali kvalitet i veliku želju. Reprezentativci Srbije su prvenstveno pokazali kakvo ‘srce’ imaju. Cela država će od 20:45h biti uz OrloveSrbija mora u ofanzivu, jer samo tri boda direktno vode na Svetsko prvenstvo. 

Prvi susret dve reprezentacije završen je rezultatom 2:2. Orlovi su imali dva gola zaostatka, ali su uspeli da se vrate u meč. U poslednjim sekundama utakmice, Stefan Mitrović je ‘skinuo’ loptu sa gol linije, a onda je usledila kratka i jasna rekacija našeg selektora.

-Srce, srce, srce – rekao je tada Stojković, a ostaje utisak da će to i večeras biti presudan faktor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter