0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MBAPE NAJAVLJUJE ODBRANU „NAJVEĆEG“ TROFEJA: „Idemo tamo da osvojimo turnir“!

Objavljeno: 14.11.21 u 09:49

Francuz siguran u svoje saigrače. 

Nakon što je Francuska pobedila na Svetskom prvenstvu 2018. godine, igra „Galskih petlova“ se malo raspala. Najskoriji peh je bio na Evropskom prvenstvu gde su u grupnoj fazi imali dva remija, od toga jedan sa Mađarskom, a zatim ispali u prvom krugu nokaut faze.

Kilijan Mbape je na sinoćnoj utkamici protiv Kazahstana postigao het-trik u prvih pola sata igre, a kasnije je postigao još jedan pogodak.

„Najbitnije je da smo se plasirali na SP. Mnogi od igrača koji su sada u sastavu tima nikada nisu igrali na Mundijalu, a čak i oni koji su igrali sanjaju o tome da zaigraju po drugi put. Mislim da se publika u meču sa Kazahstanom zabavila, a zabavno je bilo i nama na terenu. Poštovali smo protivnika do kraja, zato smo i dali toliko golova“ – rekao je napadač PSŽ.

Na taj način Mbape je postao prvi igrač koji je na takmičarskom meču za Francuze dao četiri pogotka posle 64 godine.

„U poslednje vreme radim na tome da poboljšam igru glavom jer je istina da nisam sjajan u tome. Popravljam se i vidim da sam sve bliže onom nivou na kojem želim da budem u tom aspektu. Mnogi nas pitaju za ambicije na SP – mi idemo tamo da osvojimo turnir“ – najavio je ambiciozni Kilijan Mbape. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter