0
ATP

Tennis-ATP Belgrade Open 2021- Novak Djokovic (SRB) v Alex Molcan (SVK) Belgrade, 29.05.2021. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

VILANDER OVOG PUTA PRIČA HVALOSPEVE O NOVAKU: ‘U dvorani je najbolji svih vremena!’

Objavljeno: 13.11.21 u 18:24

I najveći kritičari staju na njegovu stranu!

Jedan od ljudi koji ga je uvek otvoreno kritikovao – Mats Vilander sada je morao da stane na njegovu stranu i iskaže svoje odušveljenje:

‘Mislio sam da Novak neće biti isti igrač posle US opena. Ima 34 godine i izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo moje samopouzdanje i samopouzdanje Džona Mekinroa i Bjerna Borga. To bi slomilo mnoge igrače, ali ne i Novaka. On je stvarno supermen.’ – rekao je Vilander i odmah dodao:

‘U dvorani je bez sumnje najbolji igrač svih vremena. Vratio se i igra odlično. Njegov cilj je da bude najbolji igrač na svetu na kraju ove godine, na kraju sledeće godine i na kraju svake godine tokom koje bude igrao. Želi da bude bolji u poređenju sa Roderžom, Rafom, Lejverom, Borgom… Poslao je poruku drugima da je još tu, da je još kralj, da želi da bude najbolji svih vremena, da nije završio.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter