0
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PONOVO SU TO URADILI: Navijači Zvezde nadjačali himnu Evrolige, košarkaši Asvela nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.21 u 11:53

Bili su pravi šesti igrač.

Košarkaši Crvene zvezde su napravili sjajnu uvertiru pred večiti derbi u nedelju, tako što su savladali Asvel u 9. kolu Evrolige rezultatom 73:67. Ponovo su crveno-beli imali neverovatno podršku sa tribina, a desilo se ono što Delije očigledno najviše vole, nadjačana je himna Evrolige.

Regionalnog šampiona je do pobede predvodio fantastični Nikola Kalinić sa 22 poena i 4 skoka uz šut iz igre 7/12. Odličan je bio i Nikola Ivanović koji se vratio na parket nakon koronavirusa, ubacivši 14 poena i 5 asistencija. Sa druge strane, Okobo je postigao 16, a Džons 14 poena.

Crvenu zvezdu sada očekuje večiti derbi u nedelju, kada će se od 19 časova sastati sa Partizanom. Nakon toga sledi duplo kolo u Evroligi, prvo gostovanje Baskoniji 16. novembra, a potom i Realu 18.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter