0
Evrokupovi

FSS Fudbalski savez Srbije, UEFA, predsednik Aleksander Ceferin 31.3.1017. Mart 31. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OTKAZANA POSETA: Čeferin ne želi da dođe zbog incidenta sa Midtjilendom!?

Objavljeno: 13.11.21 u 13:47

Bila bi to velika čast.

Crvena zvezda dobila je kaznu zbog nedoličnog ponašanja navijača nakon utakmice za Midtjilendom. Crveno-beli će morati da plate kaznu od 45 hiljada evra, i uz to na utakmici sa Ludogorecom na tribinama će se naći deca do 14 godina.

Kako piše “Informer” u poseti srpskom šampionu 25. novembra tokom utakmice sa Ludogorecom gost je trebalo da bude Aleksadnar Čeferin. Ipak, predsednik UEFA je otkazao posetu Beogradu zbog pomenutog incidenta.

„Čeferin poznaje mnogo ljudi iz Zvezde, pre svih trenera Dejana Stankovića i generalnog direktora Zvezdana Terzića. Slovenac često ide na međunarodne utakmice, ali nikad nije bio gost na nekom meču na “Marakani”. Sad je trebalo da dođe, odgleda utakmicu sa Ludogorecom, a onda i popriča sa upravom Zvezde o projektu rekonstrukcije stadiona. Projekat postoji, u Zvezdi već imaju ceo plan, ali želeli su da i Čeferin bude upućen u buduća dešavanja. Možda bi čak i UEFA pristala da da deo novca za finansiranje projekta.“

Prvo čovek UEFA će morati da potraži novi razlog za posetu.

„Zvezdu čeka oštra kazna, a Čeferin je zaključio da ne bi bilo u redu da dođe bude gost kluba protiv kojeg je pokrenut disciplinski postupak zbog ozbiljnog prekršaja. Projekat rekonstrukcije “Marakane” biće mu predstavljen nekom drugom prilikom“ –  rekao je izvor „Informera“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter