0
Fudbal

from left Ognjen Ajdar goalkeeper Matija Gocmanac Uros Lazic Nikola Petkovic Nemanja Krsmanovic Bojan Kovacevic Luka Subotic Marko Milanovic Matija Gluscevic Nikola Stankovic Nemanja Motika Fudbal-Friendly Match-Srbija U19 v Bosna i Hercegovina Stara Pazova, 08.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NESTVARAN KIKS ORLIĆA: Gradili 80 minuta, pa sve srušili za četiri! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.21 u 16:01

Prekidi im došli glave.

Reprezentacija Srbije za uzrast do 19 godina prokockali su dva gola prednosti i remizirali sa reprezentacijom Albanije 2:2.

Mitljukić je doveo našu reprezentaciju u vođstvo nakon odličnog kontra napada u 42. minutu igre na asistenciju Motike.

Igrao se 77. minut kada je Srbija duplirala prednost. Lopta je „lutala“ unutar kaznenog prostora Albanije sve dok nije došla od Lazetića koji ju je smestio u mrežu.

Sve je slutilo da će Srbija ostvariti pobedu, ali onda u 80 minutu dosuđen penal za domaćina koji je odbranio Lukić.

Ali onda je krenuo sunovrat, prvo u 84. minutu Nerguti trese mrežu za 2:1, a samo nekoliko minuta kasnije isti igrač je poravnao rezultat.

 

Na kraju utakmica je završena rezultatom 2:2. Ostaje žal za pobedom, ali našim igračima ostaje još jedna šansa, protiv Francuske da se plasiraju na Evropsko prvesntvo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter