0
ATP

Tenis, Davis Cup 2011.Serbia Vs. Argentina, semifinal.Novak Djokovic Vs. Juan Martin Del Porto.Juan Martin Del Potro, react.Beograd, 18.09.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NADAL: ‘Del Potro je najnesrećniji čovek u tenisu! Bio bi prvi na svetu da nije bilo povreda’

Objavljeno: 13.11.21 u 23:50

Iskusni stručnjak smatra da bi se Argentinac ozbiljno  borio sa ‘velikom trojkom’.

Huan Martin Del Potro je čovek koga niko nije voleo da ‘izvuče’ na žrebu. Sjajni teniser iz Argentine, prepoznatljiv po svom snažnom forhendu, jedan je od retkih igrača koji su osvojili grend slem titulu u vreme ‘velike trojke’. Popularni Delpo je podigao trofej na US openu 2009. godine.

Del Potro je osvojio dve medalje na Olimpijskim igrama i jedan Dejvis Kup. Tokom karijere je podigao 22 trofeja, a od tenisa je prihodovao oko 25 miliona dolara. Prava je šteta što su povrede sprečila Huana da pokaže sve što poseduje. Veliki talenat, umeće i odlične fizičke predispozicije najbolje opisuju Argentinca.

Tenis, Davis Cup 2011.Serbia Vs. Argentina, semifinal.Janko Tipsarevic Vs. Juan Martin Del Potro.Juan Martin Del Potro, returns the ball.Beograd, 16.09.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Stric i trener Rafaela Nadala, Toni, smatra da je Del Potro ‘najnesrećniji’ čovek u svetu tenisa.

Del Potro je najnesrećniji čovek u tenisu. Da nije imao toliko povreda, bio bi prvi na svetu sigurno. Takmičio bi se sa ‘velikom trojkom’ redovno i bio bi jednak sa njima – istakao je Toni Nadal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter