0
Domaći fudbal

Superliga Srbije Cukaricki - Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MLADI REPREZENTATIVAC SRBIJE ZA HOTSPORT: Stefan Tomović o duelu sa Farskim Ostrvima, svojim partijama, ali i narednim rivalima!

Objavljeno: 13.11.21 u 19:21

Za HotSport je govorio vezista Proletera i mlade reprezentacije Srbije – Stefan Tomović!

Mlada reprezentacija Srbije je juče odigrala duel bez golova sa vršnjacima sa Farskih ostrva. Pred oko 300 gledalaca na novosadskom Karađorđu, odigrana je jedna veoma sumorna utakmica, a van protokola je bio naš današnji sagovornik, jedan od najboljih ‘bonus’ igrača ove sezone u Superligi SrbijeStefan Tomović.

Nakon slabog starta, Proleter je uspeo da se podigne i pokaže zube.. Kako si ti zadovoljan igrama tima?

ST: ‘Nažalost istina je da smo malo slabije otvorili prvenstvo, ali mislim da su se dovođenjem kvalitetnih pojačanja i konstantnim verovanjem u ono što radimo složile kockice. Mogu da naglasim da sam prezadovoljan kako smo se izdigli kao ekipa kada je bilo najpotrebnije.’

Superliga Srbije Cukaricki – Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tvoje sjajne partije od starta sezone primetio je novi selektor mlade selekcije Srbije koji ti je uručio poziv u reprezentaciju.. Koja je bila tvoja prva reakcija?

ST: ‘Mišljenja sam da nije bilo mojih saigrača da sigurno ne bih dobio ovako veliki poziv jer uvek grupa izbaci pojedinca. Što se tiče samog poziva mogu da kažem da predstavlja veliku čast za jednog mladog fudbalera jer nije mala stvar biti mladi reprezentativac neke zemlje i zahvalan sam ljudima iz fudbalskog saveza na pruženom poverenju.’

Superliga Srbije Cukaricki – Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Razočaravajuć duel sa Farskim Ostrvima odigrala je mlada reprezentacija na novosadskom Karađorđu. Tvoj komentar na tu utakmicu?

ST: ‘Pa mislim da nije duel toliko razočaravajuć što se tiče same igre, koliko samog ishoda jer je pobeda bila neophodna u ovom trenutku. Momcima ne može ništa da se zameri jer je svako želeo najbolje za ekipu i samim tim dao svoj maksimum, ali je nažalost danas rezultat izostao. Sve u svemu nastavljamo sa napornim radom jer nas očekuje još jedan težak meč u Ukrajini.’

Stefan Tomovic Superliga Srbije, Vozdovac – Proleter Belgrade, Serbia
10.4.2021. April 10. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Proleteru nakon reprezentativne pauze sledi duel sa Voždovcem.. Na krovu ste pretrpeli poraz, možete li sada do „osvete“?

ST: ‘Smatram da je Voždovac kvalitetna ekipa u polju i igraju jako moderan fudbal po mom mišljenju, što su i pokazali u prvom delu sezone protiv nas, ali mislim da ako ispunimo sve zahteve koji se od nas očekuju pobeda i slavlje nakon utakmice ne može da izostane.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter