0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Harry Kane of Tottenham Hotspur looks on during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAKO JE ENGLESKA UĆUTKALA ALBANCE: Pogledajte makazice Kejna o kojima priča ceo svet! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.21 u 09:06

Kao u video igrici.

Fudbaleri Engleske nisu imali milosti prema selekciji Albanije, pa su ih na Vembliju demolirali sa 5:0. Konačan rezultat postavljen je već u završnici prvog poluvremena, dok su u nastavku šansu dobili igrači sa slabijom minutažom.

Strelci su bili Megvajer (9. minut), Kejn (18, 33, 36) i Henderson (28. minut). Ipak, pogodak koji je skrenuo pažnju celom svetu delo je Harija Kejna. On je pred poslednji zvižduk u prvom poluvremenu još jednom stavio tačku na ovaj meč i to makazicama.

Foden je izveo korner, napadač Engleske se izvanredno postavio, uhvatio je makazice kao u video igrici i tako savladao nemoćnog Strakošu. Albanija je nakon ove utakmice izgubila i teoretske šanse za plasman na SP, dok su se Englezi učvrstili na prvom mestu sa 23 boda. U poslednjem kolu, Engleska će gostovati San Marinu, dok će se Albanija sastati sa Andorom u Tirani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter