0
Fudbal

Sekou Sanogo UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Braga 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JEDNA OD RETKIH PRILIKA DA UPOZNATE SANOGA: Beg od rata, prvi susret sa snegom i mnogo toga! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.21 u 15:24

Težak put veziste Crven zvezde.

Kako je pobegao od rata u Evropu, zašto je slagao majku da se preselio u susednu zemlju umesto na drugi kontinent, kada se prvi put susreo sa snegom, kako je biciklom išao 40 minuta oko svoje kuće jer je nije prepoznao, zašto njegova majka ne sme da gleda utakmice koje igra…

Igrač Obale Slonovače pričao je o svom životu i šta je sve prošao u emisiji „Zvezdin indirekt“. Seku Sanogo pre svega istakao „da je mnogo srećan u Beogradu i da se njegova porodica lepo oseća“.

„Morao sam da dođem u Evropu, to je bilo nužno. Profesionalni fudbal sam počeo da igram sa 17-18 godina. Rat me je naveo da razmišljam o drugim državama. Imoa sam sreću što sam upozano dobre ljude koji su mi pomogli da odem u Švajcarsku“ – rekao je Sanogo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter