0
Fudbal

head coach Sasa Ilic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vojvodina Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ILIĆ OHRABRUJE: „Ako Portugal misli da se prošeta, grdno se vara“!

Objavljeno: 13.11.21 u 12:40

Legenda Partizana ima šta da poruči i jednima i drugima. 

Nekadašnji igrač Partizana, a  sada trener Čukaričkog, izdovojio je igrače koji bi Porugalu mogli da znače, ali i upozorio sutrašnjeg domaćina da neće biti lako protiv Srbije.

„Neće nam biti lako, gde lako kad je prekoputa nekadašnji prvak Evrope, ekipa Portugala, sa svim svojim zvezdama, izuzev isključenog Pepea. Bar nešto da bude povoljno za Srbiju, pošto je opšte poznato koliko je pomenuti defanzivac bitan za igru državne selekcije. I, kako dva dobra nikad ne idu zajedno, ništa prirodnije nego što se u sistem vratio oporavljeni, sjajni Bernardo Silva, jedan od ključnih reprezentativaca. Posle svega, čast Portugalcima, ali ukoliko domaćin misli da će da se prošeta do ulaznice za Katar, grdno se vara“ – rekao je šef struke Čukaričkog.

Portugalu je dovoljan nerešen rezultat. Na prvoj utakmici je upravo bio taj ishod na kraju meča.

„Šta još svi znamo? Srbija je u Beogradu dokazala da može da parira Portugalu, pa i da ga nadigra u drugom poluvremenu. Reklo bi se, nametnulo bi se – u nedelju je sve otvoreno“ – zaključio je Saša Ilić u razgovoru za SportKlub.

Odlučujuća utkamica za direktan plasman na Svetsko prvenstvo između Portugala i Srbije odigraće se sutra u Lisabonu od 20:45 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter