0
Fudbal

Guelor Kanga Super liga Srbije, Kolubara - Crvena Zvezda Superliga 16.10.2021. Lazarevac Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GELORU KANGI PREMINUO OTAC: „Tata doviđenja“ – emotivan oproštaj fudbalera Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 13.11.21 u 09:53

Podelio je to sa saigračima.

Otac Gelora Kange Vilijam Kanga Masumune, preminuo je pred utakmicu VojvodinaCrvena zvezda. Fudbaler crveno-belih se na svom Instagram profilu od njega oprostio vrlo emotivno, a tu vest, takođe je saopštio saigračima iz reprezentacije pred kvalifikacioni meč protiv Libije.

Afrički mediji, naveli su da je VIlijam preminuo u Beogradu. Pre svega ovoga, pisalo se da je Kangin otac zbog sukoba između Gabona i Konga u maju ove godine došao u Srbiju da živi. Tada je fudbaler crveno-belih oslobođen svih optužbi, ali se očigledno plašio za bezbednost svojih najbližih.

FOTO: Screenshot/Instagram

Doviđenja tata, Vilijam Kanga Masumuna, pisalo je na majici koju je Kanga nosio.

Gabon i pored pobede nad Libijom nema šanse da se plasira na SP, jer je Egipat takođe slavio i ima 4 boda više pred poslednji meč. Pogodak za pobedu Gabona postigao je Pjer Obamejang iz penala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter