0
AdmiralBet ABA Liga

Milan Tomic Damir Javor sudija sudjenje ABA Liga Crvena Zvezda -Buducnost 13.10.2019. Oktobar 13. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT)

EVO KO ĆE SUDITI PRVI OVOSEZONSKI VEČITI DERBI: Jedno ime niko nije očekivao – ima ko da zavede red!

Objavljeno: 13.11.21 u 10:17

Očekuje na spektakl.

Svi ljubitelji košarke u regionu, ali i šire, željno iščekuju prvi ovosezonski susret Crvene zvezde i Partizana. Crveno-beli već sada igraju vrhunsku odbranu, još uvek traže pravu formu u napadu, dok sa druge strane crno-beli imaju vrlo kvalitetan sastav, ali je očigledno potrebno još malo vremena za uigravanje.

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020
Crvena Zvezda v Cibona (Zagreb)
Ognjen Kuzmic (L) and referee sudija Ilija Belosevic
Beograd, 20.01.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ovaj duel je sigurno jedan od najtežih za suđenje, a tu ulogu ovog puta će imati Ilija Belošević i Milivoje Jovčić iz Srbije, kao i Josip Radojković iz Hrvatske. Sva trojica sude Evroligu već duži niz godina, nema sumnje da ih čeka težak posao, ali sigurno da znaju kako sa tim da se izbore.

Partizan je trenutno lider ABA lige sa skorom 7/0, dok je Crvena zvezda do sada zabeležila 6 pobeda i 1 poraz. Utakmica je na programu u nedelju od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić, a domaćin je prema rasporedu Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter