0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

DA LI STE ČULI DA JE 2:0 NAJOPASNIJI REZULTAT: To se još jednom obistinilo, Panama ušla u istoriju kvalifikacija za SP! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.21 u 10:41

Podvig vredan pomena.

Fudbalska reprezenetacija Paname napravila je veliki preokret, savladavši Honduras rezultatom 2:3. Gosti su do 77. minuta gubili sa 0:2, gotovo da niko nije ni pomišljao da će postići pogodak, a tek preokrenuti, ali su sa 3 gola u samo 8 minuta oduševili svoje navijače.

Ovim preokret Panama je ušla u istoriju kvalifikacija za SP, kao jedina selekcija koja je na gostujućem terenu slavila, nakon što je u 75. minutu imala 2 gola zaostatka. Za Honduras strelci su bili Elis i Moja u 29. i 59. minutu, dok su herojsku pobedu izvojevali Voterman, Janis i Dejvis golovima u 77, 81 i 85. minutu.

Zadovoljan sam reakcijom momaka, Honduras je jako dobro izvršio pritisak na nas, morali smo da 2:0 da se kladimo na naše izmene koje su na kraju pomogle da se ostvari pobeda i uzmu tri boda, istakao je selektor Paname Tomas Kristijansen.

Sa druge strane, svoj debi na klupi Hondurasa Hernan Gomez, koji je istakao da je ovaj poraz jako tužan.

Ova ekipa ima krizu u svakom smislu. Vodili smo dva razlike, a onda smo napravili neke greške i na kraju se sve srušilo. Ovaj poraz je jako tužan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter