0
Fudbal

goalkeeper Milan Borjan Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Midtjilland Beograd, 04.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BORJAN JE HEROJ KANADE: Zvezdin kapiten branio u trenerci i oduševio navijače – ništa nije moglo da prođe pored njega! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.21 u 08:42

Sve su bliži cilju.

Fudbalska reprezentacija Kanade je u 7. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo savladala Kostariku rezultatom 1:0. Pobedonosni pogodak postigao je Dejvid u 57. minutu, a možda i najvažniju ulogu imao je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, koji je ponovo ostao nesavladan.

Kanada je u prvih 6 kola zabeležila 2 pobede i čak 4 remija, dok im je ovo bio 3- trijumf. Milan Borjan je sigurno najbolji golman u kvalifikacijama, jer je njegova selekcija primila samo 4 gola, što je čini najboljom odbranom.

Ono što je ljubiteljima fudbala posebno privuklo pažnju, jeste trenerka koju je Borjan nosio. Kanada se nakon ovog trijumfa zadržala na trećem mestu sa 13 bodova, dva više od Paname. Na Mundijal direktno idu 3 prvoplasirane ekipe, dok će 4. u baraž.

Ako bi se Kanada plasirala na prvenstvo sveta, bio bi to njihov prvi nastup nakon 1986. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter