0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020 Crvena Zvezda v Cibona (Zagreb) Roko Prkacin Beograd, 20.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BORAC ISPUSTIO POBEDU: Cibona u plej-of zoni!

Objavljeno: 13.11.21 u 19:55

Neverovatan preokret!

U okviru 8. kola ABA lige snage su odmerile ekipe Borca iz Čačka i zagrebačke Cibone! Domaći tim je kontrolisao gotovo čitav susret i sve do poslednje četvrtine bilo je očekivano da će pobeda ostati u Čačku. Ipak, gosti us imali drugačije planove, dobivši poslednju deonicu 15:24, uspeli su da dođu do važne pobede.

Borac – Cibona 59:62

U redovima pobedničkog tima istakao se Gnjidić sa 19 poena i osam asistencija, a pratili su ga Drežnjak sa 11 poena i sedam skokova, kao i Majcunić sa 10 poena. Kod domaćina sjajnu utakmicu je imao Hejl sa 19 poena, dok je ostatak tima bio jednocifren.

Borac je tako doživeo šesti ovosezonski poraz i sada je na 11. mestu ABA lige, dok je Cibona ostvarila petu pobedu i sada se nalazi na četvrtoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter