0
Fudbal

Fudbal UEFA Europa League season 2016-2017 Crvena Zvezda v Sasuolo from left Zoran Rendulic Mitchell Donald Aleksandar Lukovic goalkeeper Damir Kahriman Milos Cvetkovic David Babunski Predrag Sikimic Mihailo Ristic and Hugo Oliveira Vieira Beograd, 25.08.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI ZVEZDIN FUDBALER DAJE PREDNOST PORTUGALU: Tu je Ronaldo, ali bih voleo da obe ekipe prođu!

Objavljeno: 13.11.21 u 11:05

Očekuje nas velika borba.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira za Sportski žurnal je analizirao predstojeći susret Srbije i Portugala. Na samom startu, istakao je da bi voleo da obe ekipe prođu dalje i da je siguran da to može da se dogodi.

Voleo bih da obe reprezentacije odu na Mondijal u Katar, bilo bi zanimljivo gledati ih na šampionatu. Kad se ima u vidu kvalitet, siguran sam da to može i da se dogodi, počeo je Vijeira.

Fudbal Super League season 2015-2016
150 derbi derby
Partizan v Crvena Zvezda
Marko Grujic and Hugo Oliveira Vieira celebrate
Beograd, 27.02.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Portugalac naravno daje prednost svojoj zemlji, a kao glavnog aduta ističe nikog drugog do Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera ikada.

Dao bih prednost Portugalu, jer je naš tim zaista jak i imamo Kristijana Ronalda, kaže Vijeira i nastavlja:

Nije lako stopirati ga, uvek daje maksimum i mislim da će Srbiji biti prilično teško da ga zaustavi. Nije, međutim, portugalska reprezentacija samo Ronaldo. Bruno Fernandeš, Renato Sančes, Andre Silva, Žoao Feliks… Imaju veliki kvalitet. Pepe ne igra i to je dobra vest za vas Srbe.

Fudbal UEFA Europa League season 2016-2017
Crvena Zvezda v Sasuolo
Hugo Oliveira Vieira
Beograd, 25.08.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ipak, svestan je i da je Srbija sada mnogo ozbiljnija nego pre nekoliko godina dok je on nastupao za crveno-bele.

Srbija je mnogo jača nego pre, dobra je reprezentacija. Mitrović i Tadić su odlični igrači, ali nisu samo oni. Imate Vlahovića, Jovića, Grujića. Nadam se dobroj utakmici, zaključio je Ugo Vijeira.

Odlučujuća utakmicaza plasman na SP između Portugala i Srbije na programu je u nedelju od 20.45. Našoj selekciji samo pobeda donosi direktan plasman u Katar, dok ćemo se u slučaju nerešenog rezultata ili poraza nadmetati u baražu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter