0
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Reprezentacija A tim FSS Fudbalski Savez Srbije,trening 4.10.2021. Liga Konferencija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BILO BI LAKŠE DA POBEDE PORTUGAL: Poznati potencijalni rivali u baražu!

Objavljeno: 13.11.21 u 14:35

U baražu će biti pakleno.

Reprezentacija Srbije sutra gostuje Portugalu kojem se daju veće šanse za direktan prolaz na Svetsko prvenstvo. Ipak, Srbija zna koji su mogući rivali u baražu pa se neće predati tako lako.

Naime, ukoliko „Orlovi“ ne ostvare pobedu imaće izuteno težak posao u baražu, jedino što radiju je činjenica da bi naša reprezentacija mogla da bude domaćin. Pored naše grupe, „bitka“ se vodi u grupi C između Švajcarske i Italije, odnosno u grupi B između Švedske i Španije, ali i u grupi H između Hrvatske i Rusije.

To trenutnom stanju na tabelama, među „povlašćenim“ ekipama nalaze se Hrvatska, Švajcarska, Švedska, Poljska i Škotska. Dok su među „nepovlašćenim“ selekcijama Češka, Norveška, Ukrajina i Sverena Makedonija. Njima se priključuju i Austrija i Vels koji su obezbedili baraž preko Lige Nacija.

Ni jedna selekcija nije naivna i nema lakog protivnika, ukoliko bi naši da izbegnu dalje „mučenje“ moraće da daju sve od sebe i rezervišu karte za Katar.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter