0
Košarka

Kosarka Euroleague season 2017-2018 Crvena Zvezda v Valencia Mathias Lessort (C) celebrates Beograd, 15.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDA NE STAJE SA POJAČANJIMA: Lesor bi mogao ponovo da obuče crveno-beli dres!?

Objavljeno: 12.11.21 u 19:53

Još jedno pojačanje na Malom Kalemegdanu. 

Crvena zvezda pre nekoliko dana potpisala je Stefana Markovića, a predsednik kluba najavio je da to nije kraj pojačanjima. Preciznije rečeno, Nebojša Čović, je istakao da crveno-beli trgaju za centrom i šuterom.

Pojedini transfer insajderi pišu da se na radaru Crvene zvezde ponovo nalazi Matijas Lesor. Francuski košarkaš bio je dovođen u vezu i sa Partizanom i sa Zvezdom tokom leta, ali je na kraju završio u Makabiju iz Tev Aviva. Kratkoročni ugovor sa izraelskim klubom uskoro ističe, te će Zvezda pokušati da vrati nekadašnjeg igrača.

Pored Lesora, Zvezda je „bacila oko“ na Alerika Frimena. Igrač Bursaspora dominira u Evrokupu, gde mu je prosek bodova po utakmici 18. Uz to ima izuzetnu preciznost pri šutu za tri poena, koja je nešto manja od 50%.

Pojačanja će definitivno biti, preostaje da vidimo za koga će se uprava Crvene zvezde odlučiti. Lesor je proveren kvalitet, dok bi Frimen mogao da pomogne crveno-belima svojim šuterskim sposobnostima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter