0
Evroliga

Stefan Markovic Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

STEFAN MARKOVIĆ ODUŠEVLJEN ZVEZDOM: Dopada mu se Radonjićev stil košarke – jednog igrača je nazvao nakon potpisa! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.21 u 13:25

Doneće mnogo toga.

Nekadašni reprezentativac Srbije Stefan Marković, pre par dana je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. On je u intervjuu nakon lekarskih pregleda istakao da su se konačno poklopile stvari u njegovom životu, kao i da je želja crveno-belih uvek postojala.

Drago mi je da sam napokon ovde. Mislim da su se napokon poklopile sve stvari i u mom životu, a želja Crvene zvezde je uvek postojala. Mislim da sam ja sam prelomio i da sam u svojoj glavi doneo pravu odluku. željan sam košarke, željan sam da se još dokazujem i da pomažem ekipi u bilo kom pravcu, šta bude trener očekivao od mene, počeo je Marković i dodao:

Ima dosta mladih igrača kojima mislim da će dobro doći moje iskustvo koje sam stekao toKom godina. Ništa neće preko noći doći, spreman sam da radim, spreman sam da dam svoj maksimum, kao što sam do sada davao. Željno iščekujem prve treninge i utakmice.

Potom je pričao i o promenama koje su se desile od njegovog poslednjeg angažmana u Srbiji. Takođe, iskusni plejmejker je istakao da mu se dopada trenerska filozofija Dejana Radonjića, kao i da je to bio jedan od faktora koji je pri odluci da dođe u Beograd.

Dosta toga se promenilo u srpskoj košarci i u Beogradu (od kada je otišao u inostranstvo). Drago mi je da je Zvezda član Evrolige, konstantno, već duži niz godina. Dejo se sad vratio, da nastavi ono što je radio u prvom mandatu. Dopada mi se filozofija i stil košarke koji trener Radonjić forsira. Svakako jedan od faktora pri odlučivanju da dođem bila je njegova filozofija i način igre koji on forsira.

Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague
Beograd, 11.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Za sam kraj, Marković je istakao da postoji dosta igrača sa kojima je ranije igrao, kako u reprezentaciji, tako i u klubovima. Otkrio je i da je nakon potpisa pozvao Erona Vajta, nekadašnjeg saigrača iz Zenita.

Ima momaka sa kojima sam pre igrao, reprezentacija, Hemofarm. Sa Eronom sam igrao u Zenitu, baš smo se čuli posle potpisa, željno iščekujem i njegov povratak. Srećan sam što vidim neke momke i srećan sam i da upoznam i nove saigrače, biće zanimljivo. Zadovoljan sam i srećan sam ovde,i što je najbitnije spreman sam da radim, zaključio je Stefan Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter