0
Fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League-Group Stage Srbija v Rusija Dusan Vlahovic (R) celebrates after scoring a goal with Uros Spajic Luka Jovic (C) Beograd, 18.11.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SRPSKI NAPADAČI U CENTRU PAŽNJE: Real se trampuje sa Fiorentinom!?

Objavljeno: 12.11.21 u 19:28

Obojica žele da napuste klubove. 

Poslednjih meseci dvojica srpskih napadača nalaze se u centru fudbalske javnosti. Luka Jović koji želi da napusti Real Madrid jer nije u planovima Karla Anćelotija i Dušan Vlahović koji želi da napravi iskorak u karijeri.

Napadačkom dvojcu reprezentacije Srbije uskoro bi mogla da se ispuni želja. Kako pišu italijanski mediji „Kraljevski“ klub želi da se menja sa Fiorentinom. Real bi ponudio Jovića, u paketu sa Odiozolom i Majoralom, a od „Viole“ bi tražili Dušana Vlahovića.

Ukoliko se to dogodi, Srbija bi i dalje imala jednog napadača u jednom od najvećih klubova sveta, a pošto je Vlahović jedan od najcenjenijih mladih napadača, ne bi čudilo da Real uradi šta god je potrebno kako bi ga doveli u svoje redove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter