0
Fudbal

Portugal’s Diogo Jota during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. 27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SELEKTOR PORTUGALA PORUČUJE: ‘Imamo sve u svojim rukama! Srbija mora da nas pobedi na našem stadionu da bi se plasirala na SP’

Objavljeno: 12.11.21 u 08:48

Santos veruje u uspeh svoje ekipe!

Fudbalska selekcija Portugala je ‘podelila plen’ sa Republikom Irskom. Utakmica u Dablinu je završena bez pogodaka. U nedelju od 20 časova i 45 minuta, u Lisabonu će se voditi odlučujuća bitka za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Portugalci će dočekati izabranike Dragana Stojkovića Piksija. Obe selekcije imaju po 17 osvojenih bodova, ali Portugal zauzima 1. mesto zbog bolje gol razlike.

Orlovima je potreban trijumf kako bi se plasirali na prestižno takmičenja. Po završetku utakmice u Dablinu, pred novinare je izašao selektor Portugala, Fernando Santos.

– Da li sam zadovoljan rezultatom? Naravno! Nama je u ovoj utakmici bilo isto da li ćemo pobediti sa 5:0 ili remizirati. Naravno da bi mi bilo draže da smo dobili sa 5:0, ali i ovaj rezultat je za nas pozitivan. Imamo sve u svojim rukama. Srbija mora da nas pobedi na našem stadionu da ne bismo direktno prošli dalje – rekao je Santoš.

U samom finišu meča, drugu javnu opomenu dobio je Pepe. Iskusni defanzivac će propustiti duel sa Srbijom.

– Nisam video to što se desilo. Pepe kaže da nije zaslužio crveni. Ne želim da diskutujem o tome. Nije vredno. Mislimo samo o meču sa Srbijom. Uveren sam da ćemo se plasirati direktno na Svetsko prvenstvo – zaključio je Santoš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter