0
Fudbal

Cristiano Ronaldo (L) reacts near Stefan Mitrovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RONALDO JE ŽESTOKO POTCENIO SRBIJU: Ubeđen je da će nas pobediti, ali Srbija ima šta da ponudi!

Objavljeno: 12.11.21 u 12:16

Ne razmišlja o drugom ishodu.

Fudbaleri Portugala su u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo podelili bodove sa Republikom Irskom. Rezultat je bio 0:0, a ono što može da brine navijače Portugala je crveni karton koji je dobio Pepe, jedan od ključnih igrača ove selekcije.

Nakon ove utakmice, na svom Instagram profilu oglasio se i jedan od najboljih fudbalera ikada Kristijano Ronaldo. Kapiten Portugala je istakao da je uvek teško igrati u Irskoj, ali da će u Lisabonu „zapečatiti“ put na SP u Katar.

Cristiano Ronaldo reacts
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Portugal
Beograd, 27.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

U Irskoj je uvek teško igrati, ali osvojeni bod ostavlja sve naše ciljeve na milost i nemilost. U nedelju, pred našom publikom i u našoj kući, zapečatićemo naš put na Svetsko prvenstvo u Katar! Napred Portugal, napisao je Ronaldo.

Fudbaler Mančester junajteda ne treba da zaboravi da smo u Beogradu bili potpuno ravnopravan rival, kao i da ćemo u nedelju ići na sve ili ništa. Sa druge strane, jučerašnja igra Portugala je daleko ispod našeg nivoa, pa nema sumnje da će Piksi „ukrasti“ po neki trik od Iraca.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter