(191006) -- BURIRAM, Oct. 6, 2019 (Xinhua) -- Marc Marquez of Repsol Honda Team competes during the Thai Grand Prix of MotoGP in Buriram, Thailand, Oct. 6, 2019. (Xinhua/Zhang Keren)
in ,

MARKEZU SE VRATIO PROBLEM: Španac propušta narednu sezonu!?

Tek što mu se oporavila ruka, ponovo će morati na pauzu.

Španski motociklista Mark Markez pretpreo je ozbiljnu povredu ruke prošle sezone i morao je na nekoliko operacija. Povreda je prošla, vratio se na stazu, čak je uspeo da ostvari pobedu na prošloj trci.

Uprkos lepim vestima, Markez je obavestio pratioce da je imao moždani udar i da je pitanje kada će i da li će se vratiti na stazu. On se oglasio preko Instagrama rekavši:“juče mi je potvrđen novi slučaj diplopije, uzrokovan paralizom četvrtog nerva na desnom oku, kao 2011.“

 

Markez je već imao sličan slučaj kada je morao na operaciju, koja mu je omogućila da se ponovo vrati na trkačke staze. Pošto operacija nije pomogla da se problem sa nervom trajno ukloni biće potrebno da se ista ponovi.

Za sada je poznato da će Španac morati na pauzu od 4 do 6 meseci, te će tako propustiti početak naredne sezone. Čeka se dalji razvoj situacije i odgovor da li će se Markez ponovo takmičiti u MotoGP.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SNALAŽLJIVI MATIĆ: Saigrači imaju poseban nadimak za srpskog vezistu!

MARINI MALJKOVIĆ ISTIČE UGOVOR: Nova era, nova selektorka!?