3
Domaći fudbal

FK Crvena Zvezda okupljanje, Zvezdan Terzic 24.6.2021. foto Pedja Milosavljevic / STARSPORT

JOŠ JEDNOM JE ODLOŽENO SUĐENJE ZVEZDANU TERZIĆU: Ovog puta je javio da je bolestan!

Objavljeno: 12.11.21 u 15:04

Proces traje već dosta dugo.

Pripremno ročište pred početak suđenja generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću, odloženo je zbog njegovog izostanka. Prema saznanjima Tanjuga, Terzićevi advokati su obavestili sud da je optuženi bolestan, kao i da će dostaviti svu potrebnu dokumentaciju.

Ovo je drugi put da je suđenje odloženo, jer je u aprilu ove godine, Terzić umesto u Palatu pravde otišao u zgradu suda u Katanićevoj ulici, gde je suđenje trebalo da se održi nakon 4 godine. Generalni direktor Crvene zvezde optužen je da je kao prvi čovek OFK Beograda zloupotrebio službeni položaj, tokom transfera pojedinih igrača.

Fudbal Football UEFA Youth League Group B season 2019/2020-Crvena Zvezda v Tottenham Hotspurs
Zvezdan Terzic
Beograd, 06.11.2019..
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ovo suđenje počelo je pre čak 11 godina, bilo je u završnoj fazi, ali se nekoliko godina nije održavalo, jer je sud čekao dokumenta iz inostranstva u vezi sa prodajom jednog fudbalera. Sada je zbog promene predsednika sudskog veća suđenje trebalo da počne ispočetka pripremnim ročištem koje je zatvoreno za javnost, dok bi se nakon toga zakazao početak suđenja koje će biti javno.

Sporni transferi za koje se Terzić tereti su vezani za Vanju Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića. Procenjuje se da su oni vredni više miliona evra. Generalni direktor Crvene zvezde tereti se da je sa saradnicima, od prodaje pomenuta tri fudbalera, protivpravno prisvojio novac.

0
0

3 Komentara

  1. Kazna za navijače kao da su slali poljupce na teren , Dr Magija nema vremena za sudnje…crvena z je više nego ozbiljno organizovana

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter