1
Fudbal

Referee Danny Desmond Makkelie show red card to Nikola Milenkovic (L) Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DA LI SU SUDIJE POMOGLE PORTUGALU I TAKO OTEŽALE PUT SRBIJI: Evo šta kaže selektor Irske, ubeđen je da je u pravu!

Objavljeno: 12.11.21 u 13:49

Ambicije se ne menjaju.

Fudbalska reprezentacija Republike Irske, uspela je da u pretposlednjem kolu kvalifiakcija za SP sačuva svoju mrežu protiv Portugala. Rezultat je bio 0:0, a u poslednjim minutima meča, španski sudija je poništio pogodak domaćih zbog faula nad golmanom Patrisijom.

Na konferenciji za medije posle utakmice, tu situaciju prokomentarisao je i selektor Republike Irske Stiven Keni, koji je ubeđen da je gol bio regularan. On je istakao da ne vidi razlog zašto je bio faul i da je razočaran zbog svega.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
head coach Stephen Kenny
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ne vidim nijedan razlog zašto je ovo faul. Vil Kin je ovde stajao, dok je golman taj koji je proaktivan na terenu, pa je ovo bio čist gol koji je poništen i mi smo razočarani zbog toga, zaključio je Keni.

Ovaj gol, doneo bi mnogo toga i našoj selekciji, koja bi u Lisabonu mogla da igra i nerešeno, pa da se tako plasira na Mundijal kao prva u grupi. Ipak, selektor Dragan Stojković Piksi, pred ovaj duel, istakao je da naša selekcija u svakom slučaju ide na pobedu, pa i da je Portugal izgubio sinoć.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter