0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Players of BC Bayern Munic Paul Zipser Diego Flaccadori Demarcus Nelson Mathias Lessort Greg Monroe Beograd, 02.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DA LI ĆE ON POPUNITI POZICIJU CENTRA U ZVEZDI: Rekao je da ne želi u Partizan – zna kako je raditi sa Radonjićem!

Objavljeno: 12.11.21 u 12:39

Odlično bi se uklopio.

Nedavno je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović najavio da će crveno-beli angažovati pojačanje na poziciji centra, a jedno ime koje se već duže vreme spominje je Matijas Lesor. Francuski košarkaš je trenutno igrač Makabija, ali mu ugovor uskoro ističe, dok je izvesno da ga neće produžiti.

Lesor je u Makabiju predstavljao privremeno rešenje zbog povrede Žižića, a kada se hrvatski centar potpuno oporavio, Francuz je izgubio mesto u timu. U dosadašnjem toku sezone, u Evroligi je odigrao 6 mečeva, a najbolji je bio upravo protiv Crvene zvezde, kada je za 18 minuta na terenu postigao 16 poena uz 4 skoka.

Mathias Lessort Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia on January 26. 2018. Crvena Zvezda won 89:78 (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

Kako stvari stoje u Crvenoj zvezdi, ugovor sa Cirbesom koji ističe krajem kalendarske godine se neće produžiti, pa bi Lesor bio sasvim realno rešenje. Pred početak sezone, on se povezivao i sa Partizanom i Zvezdom, a u jednom intervjuu istakao je da ipak ne bi nosio crno-beli dres.

Bio sam u kontaktu sa Crvenom zvezdom, razgovarali smo. Postojala je obostrana želja. Ali, nije se ostvarilo. Partizan je poslao konkretnu ponudu, rekao koje su mu ambicije. Ipak, kod mene je postojala želja da igram Evroligu, a i već sam igrao za Zvezdu, istakao je tada Lesor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter