0
Evroliga

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona head coach Sarunas Jasikevicius (C) Cory Higgins and Sergi Martinez (L) Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BARSELONA ‘RAZBILA’ BASKONIJU: Ekipa trenera Jasikevičijusa je imala 40 poena prednosti, a onda je ‘spustila nogu sa gasa’!

Objavljeno: 12.11.21 u 09:07

Nemoćni gosti doživeli ubedljiv poraz!

Barselona je u četvrtak pokazala zašto je jedan od glavnih favorita za osvajanje Evrolige. Izrabranici trenera Jasikevičijusa su ponizili Baskoniju. Popularna ‘Barsa’ je slavila sa ubedljivih 93:67.

Ekipa koju sa klupe predvodi iskusni Duško Ivanović, jednostavno nije pronašla rešenje da zaustavi igrače domaćeg tima. Košarkaši Barselone su ‘leteli’ po terenu. Domaćin je u jednom trenutku imao 40 poena prednosti, a onda su odlučili da meč rutinski privedu kraju.

Najefikasniji igrač u redovima Barselone bio je Nikola Mirotić. Nekadašnji as Čikago Bulsa je postigao 25 poena, a na to je dodao osam skokova i dva uspešna dodavanja. Dejvis i Laprovitola su dodali po 11 poena, a iskusni Nik Kalates je ubacio devet poena, uz sedam asistencija i tri skoka.

Čast gostujučeg tima branio je Enoh sa 22 postignuta poena. Nakon devet odigranih mečeva, Barselona se nalazi na 2. poziciji sa sedam trijumfa. Baskonija nije ‘otvorila’ sezonu na željeni način. Ekipa Duška Ivanovića je na učinku 3-6 i nalazi se na 16. poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter