0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TRENER ANDORE: ‘Pobedili smo najboljeg trenera u istoriji!’

Objavljeno: 11.11.21 u 08:07

Mnogo poštovanja imao je za trener Andore!

Partizan je prvi ovosezonski poraz doživeo na gostovanju španskoj Andori, a nakon meča je trener Ibon Navaro rekao:

‘Imali smo veoma dobar pristup trećoj četvrtini. Naša odbrana je bila odlična, kontrolisali smo izgubljene lopte, a počeli smo da igramo ranije nego u prvom poluvremenu. Uradili smo tačno ono što smo želeli. U četvrtoj četvrtini energija nam je bila manja i nismo znali kako da radimo stvari lako, morali smo ovako da pobedimo. To je prestižna pobeda za klub, tim, državu, ali nemamo previše vremena da uživamo u njoj. Partizan je jedan od najboljih timova, sa najboljim trenerom u Evropi, i jedan je od favorita za osvajanje Evrokupa pored Lokomotive, Valensije, Virtusa… Zato kažem da je to veoma prestižna pobeda. Imali smo za rivale igrače koji će igrati u NBA i verovatno najboljeg trenera u istoriji Evrolige.’ – reči su trenera Andore koji potom dodaje:

‘Bilo je to dobro drugo poluvreme. Ispunili smo plan igre, stvari su išle dobro i veoma smo zadovoljni pobedom. Moramo ovo da proslavimo sa našim navijačima, to je važna pobeda protiv veoma dobrog protivnika.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter