0
Evroliga

Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

STEFAN MARKOVIĆ NA ZAGREVANJU PRED ASVEL: Pogledajte kako mu stoje Zvezdine boje, biće veliko pojačanje srpskom šampionu! (FOTO)

Objavljeno: 11.11.21 u 19:15

Navijači su ga pozdravili.

Najnovije pojačanje Crvene zvezde Stefan Marković, danas se zagrevao zajedno sa saigračima pred duel sa Asvelom. On neće biti u sastavu za večerašnji susret jer još uvek nije registrovan, a njegov status će biti poznat u narednim danima.

Marković je u Zvezdu stigao kao slobodan igrač, a poslednji angažman imao je u Virtusu gde je igrao zaejdno sa Milošem Teodosićem. Tamo je Marković osvojio i svoj prvi trofej u karijeri, nakon pobede nad Olimpijom iz Milana u finalu italijanske lige.

Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague
Beograd, 11.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Crveno-beli će već u nedelju igrati večiti derbi protiv Partizana, a dobra vest za trenera Dejana Radonjića je ta da se na parket polako vraća i Nikola Ivanović.

Stefan Marković nije uradio trening i nije registrovan. Videćemo u kakvom je stanju, pravićemo analizu i videti šta i kako dalje. Nikola Ivanović je počeo sa treninzima i videćemo posle zadnjeg treninga da li može da pomogne. Nadamo se da će biti sa nama i da će dati doprinos koliko je to moguće, rekao je Radonjić pred meč sa Asvelom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter