0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POLUVREME U BEOGRADU: Srbija povela u poslednjem napadu, Vanja Milinković Savić izvanredan, Piksi nije pogrešio kada ga je pozvao! (FOTO)

Objavljeno: 11.11.21 u 18:53

Igramo u kombinovanom sastavu.

Fudbalska reprezentacija Srbije, trenutno igra prijateljsku utakmicu protiv Katara u Beogradu, koja je i generalna proba pred odlučujući meč sa Portugalom. Rezultat na poluvremenu je 1:0, a pogodak za vođstvo postigao je Saša Lukiću poslednjem napadu prvog poluvremena. Videli smo nekoliko prilika na obe strane, a zapaženo izdanje za sada ima i golman naše selekcije Vanja Milinković Savić.

FOTO: STARSPORT

SASTAVI:

SRBIJA (3-4-2-1): V. Milinković Savić – Spajić, S. Mitrović, Pavlović – Radonjić, Grujić, Maksimović, Mladenović – Živković, Lukić – Jović.

KATAR (3-5-2): Alšib – Migel, Kuki, Salman – Mohamed, Hatim, Madibo, Albajati, Elamin – Ali, Muntari.

Srbija je zapretila već u 5. minutu preko Luke Jovića. Fudbaler madrdskog Reala je dobio loptu između dva štopera Katara, uposlio je Maksimovića koji je pogodio samo golmana gostiju.

Katar je sjajnu priliku imao u 23. minutu, kada je Aloez šutirao sa oko 11 metara. Ipak, na pravom mestu je bio Milinković Savić koji je sačuvao našu mrežu.

Pred kraj prvog dela igre, Srbija je mogla dosta ozbiljnije da ugrozi gol protivnika, ali su dva centaršuta bila prejaka. Poslednji napad u prvom delu igre, naša selekcija je krunisala pogotkom. Radonjić i Živković su odlično kombinovali, a nakon centaršuta golman gostiju je intervenisao, ali je na pravom mestu bio Saša Lukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter